Jungle Aqua Park

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20km od centra i oko 15km od aerodroma. Hotel je otvoren 2009. godine i radi tokom cele godine. U njegovom sastavu se nalazi najveći aqua park u Hurgadi, a pored toga nudi razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti. Jungle Aqua Park je pogodan za decu, porodični odmor, kao i aktivni odmor. Ovo je najveći hotel po površini u lancu hotela Albatros.
Smeštaj: Hotel poseduje 866 soba bungalovskog tipa. Sve sobe su nepušačke. Svaka soba ima mini bar (svaki dan se dopunjuje flaširanom vodom), TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, ketler, sef, fen za kosu, terasa ili balkon. Krevetac za bebe se dobija na zahtev i ne plaća se.Standardne kao i porodične bungalov sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu.


Standardne sobe imaju jednu sobu, odvojeni su deo za odrasle i za decu zavesom, i površine su oko 46m2. Porodične sobe takođe imaju jednu prostoriju ali su odvojeni delovi za odrasle i za decu kliznim vratima, sobe su sa krevetima na sprat, površine su oko 46m2.
Plaća se: telefon, room service.
Sadržaj: Hotel ima 21 bazen (18 za odrasle od kojih je 15 sa delom za decu i 4 odvojena bazena za decu),  jacuzzi sa 6 odvojenih delova, jedan dečiji bazen sa 14 tobogana. Tokom zimske sezone greju se akva park, jedan dečiji i jedan bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).
Aqua park se prostire na 25.000m2, što ga čini najvećim aqua parkom u Hurgadi, čine ga: 11 bazena od čega je jedan bazen sa talasima, a 10 bazena sa 21-im toboganom.
Hotel takođe nudi i druge aktivnosti poput: vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik i gimnastika, pikado, boćanje. Takođe postoje i jedan teren za odbojku, jedan fudbalski teren, mini golf.
Plaća se: vodeni sportovi i ronjenje, teniski tereni (oprema i osvetljenje), bilijar i ostalo van koncepta.
Plaža: Hotel je udaljen 900m od plaže i koristi plažu od hotela Dana Beach Resort. Postoji shuttle bus koji vozi do plaže i nazad i ne plaća se. Ležaljke i suncobrani su dostupni na plaži i bazenu i ne plaćaju se, kao i peškiri za plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.pickalbatros.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude