Dana Beach Resort

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 14 godina
Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže.
Sobe: Hotel ima 835 smeštajnih  jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, sef, fen za kosu.
Sadržaj: Hotel ima 4 bazena na otvorenom (3 bazena za odrasle sa delom za decu i jedan dečiji bazen sa 7 tobogana), vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojku na plaži, teren predviđen za više sportova, stoni tenis, mini golf. Wi-Fi internet je dostupan u okviru hotela besplatno. Za decu tu su dečiji bazeni sa toboganima, igralište, dečiji klub (4-12 godina), igralište, zatvoreni bazen sa dva tobogana.Dodatno se plaća i nije deo all inclusive uslugesportovi na vodi, bilijar, game centar, jahanje konja sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže, ostali tretmani  i ostalo van koncepta.
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana – L’ Asiatique, La Clef De L’ Orient, Kaiserblick, Castello i Zum Kaiser. Gostima su na raspolaganju i barovi – Jazz Bar, Columbus Cafe, Castello Bar, Pool Bar, Beach Bar, Piano Bar, Kaiserblick Bar, Bella Bar, Fresh Bar i Shisha Corner. Dodatno se plaća i nije deo all inclusive usluge: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani , nargila , Piano Bar posle ponoći i sve ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude