Albatros Beach Club Abu Soma EX. Amwaj

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 45km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je 2019. godine postao deo poznatog lanca Pickalbatros (ex hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa).
Sobe: Hotel u ponudi ima 371 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, fen za kosu.  Standard room je površine oko 32m² i može imati pogled na more ili bazen. Plaća se: telefon, internet, room service.
Sadržaj: Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrstan sportski sadržaj. Za decu je tu mini klub Kiko (4-11 godina) i mini disko. Hotel ima dva otvorena bazena – 1 glavni bazen sa delom za decu i 1 koji takođe ima deo za decu i koji se greje u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojku na plaži, tenis, teretanu, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (u javnim prostorijama ograničene brzine).Plaća se: razni sportovi na vodi, ronjenje, bilijar, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis i ostalo van koncepta. U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju zatvoreni bazen.Plaća se: masaže, jacuzzi, whirlpool, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, vichy tuš, salon lepote, frizer.Plaža: Hotel ima svoju plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  
Usluga: Usluga u hotelu je
All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i barovi. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine.Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude