Blend Club Aqua Resort

Opis

Jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi!
- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 13 godina i drugo dete do 7 godina)

Lokacija: Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od centra i aerodroma. Hotel je renoviran (bivši hotel Golden 5 Club) i otvoren u martu 2022. godine, sastoji se od 3 dvospratne glavne zgrade i u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica. Deo je kompleksa Blend City.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, fen za kosu.Standardne sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Standardne sobe sa francuskim balkonom su veličine oko 30m2.Porodične sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu ili bazen. Plaća se: room service, mini bar, telefon.
Sadržaj: U sklopu hotela je jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi koji se prostire na površini od 26.015m2 (sa viiše od 36 tobogana), a gostima su pored raznih zabavno-sportskih sadržaja na raspolaganju i brojni restorani i barovi. Za decu tu su aqua park, bazen, animacija, igralište, diskoteka. Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle, boćanje, teren za fudbal, teren za tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik.Plaća se: sportovi na vodi, bilijar. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela.
Plaža: Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Do plaže koja se nalazi oko 900m od hotelske zgrade vozi besplatno šatl prevoz.
Usluga: Usluga u hotelu je all Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i barovi. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine.Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

www.blendresorts.com

 

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude