Xeno Eftalia Resort

Opis

- 52% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina
Lokacija: Xeno Eftalia Resort 4* - se nalazi u regiji Konakli . Udaljen je oko 12 kilometara od centra letovališta  Alanja i oko 110 kilometara od aerodroma u  Antaliji. Hotelska šljunkovita plaža nalazi se na 150 metara od hotela do koje se stiže tunelom.
Sadržaj: Glavni restoran, a-la-carte restorani, barovi u lobiju, na bazenu, plaži, čuvanje dece, frizer, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent-a-car , otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana, takmičenja, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu od 4-12 godina. 
Smeštaj: hotel raspolaže sa ukupno  325 soba u dve zgrade. Sve sobe poseduju : SAT TV i muzičke kanale, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen,  direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), terasu ili balkon.
Besplatne usluge: otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, košarka, odbojka na plaži
Usluga: All inclusive (Sve uključeno)


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude