Continental Hurgada Resort

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godine 
Lokacija:
Nalazi se na peščanoj plaži dugoj 300 m, u novoj turističkoj zoni Memša, oko 8 km od aerodroma i oko 10 km od starog dela Hurgade.
Sobe: Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar, terasu ili balkon, (room service, telefon, mini bar).
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji hotela: recepcija, diskoteka, internet u lobiju, menjačnica, servis za pranje i peglanje, nekoliko prodavnica i salon lepote. U sklopu hotela Continental je spoljašnji bazen sa delom za decu (zimi se greje), bilijar, stoni tenis, teniski tereni, 2 skvoš terena, fitnes, dobro opremljen ronilački centar i mnogobrojni sportovi na vodi. Hotel Continental u  sklopu spa centra ima i prostorije za masažu, saune i đakuzi.


Plaža: Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 300 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Hotel ima 4 a la carte restorana: italijanski, riblji, gril, posluženje u baru na panoramskoj terasi sa prelepim pogledom na Crveno more, u barovima na plaži, pored bazena i čuveni Kapetanov bar, poznat po širokoj ponudi koktela.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.continental-hurghada.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude