Le Pacha

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 godina, drugo do 6 god.)
Lokacija:  Hotel se nalazi na obali, u centru Hurgade (Sakala) gde su klubovi, barovi, restorani, prodavnice, na oko 6km od aerodroma.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 258 soba koje su smeštene u 11 posebno sagrađenih zgrada. Sve sobe imaju klima uređaj, mini barom, sefom, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu.
Sadržaj: Hotel poseduje jedan veliki otvoreni bazen sa površinom od 1.585m2 , dubine 130cm  i jedan dečiji bazen sa toboganima, dubine 60cm.  Oba bazena greju se u zimsom periodu, od 01.11. do 31.03.SPA centar smešten je u odvojenoj zgradi i pruža usluge masaže i razne tretmane lica i tela.Tu se nalazi i jacuzzi i sauna, kao i teretana sa profesionalnim fitnes instruktorom.


Usluga: Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Restoran Alaa El Dein je na bazi buffet restorana. Doručak se služi od 07:00h – 10:00h, ručak od 13h – 15h i večera od 19h – 22h.Hotel poseduje dva a la carte restorana. Casa Rustica je italijanski restoran u kome se služi ručak i večera.China town je kineski restoran koji takođe nudi uslugu ručka i večere. Oba restorana potrebno je rezervisati minimum jedan dan pre i usluge a la cart restorana se naplaćuju.Hotel ima četiri bara od kojih jedan radi 24h – lobby bar. Pool bar otvoren je od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Beach bar je takođe otvoren od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Noćni klub Disco Caligula otvoren je od 23:00h – 04:00h.
Plaža: Hotel poseduje svoju privatnu peščanu plažu sa palmama, opremljena je suncobranima i ležaljkama koje gosti hotela mogu da koriste bez dodatne naplate. Plaža poseduje i svoju marinu sa Diving centrom.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.lepacharesort.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude