Premier Le Reve

Opis

Lokacija: Nalazi u zalivu Sahl Hashesh i udaljen je .oko 22 km od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade.
Smeštaj: Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smeštajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i spa program. Hotel ne prima decu ispod 16 godina.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC, fen, LCD TV, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice su sa delimičnim ili direktnim pogledom na more/bazen. Standard room su površine oko 49 m2, plaća se mini bar, telefon, room service.
Sadržaj: Hotel ima pet restorana: Turquoise (glavni restoran), Bella (italijanski), Mandarin (kineski), Mermaid (morski plodovi i riblji specijaliteti) i Ossiano (lagana jela u restoranu na samoj plaži). Kafe i osvežavajuća pića služe se u 4 bara smeštena na različitim lokacijama u okviru hotela. Gosti na raspolaganju imaju četiri bazena na otvorenom - jedan grejani u zimskom periodu, jedan sa morskom vodom i dva manja bazena. Od ostalih sadržaja, interesantno je izdvojiti Sky Pool (grejani bazen na petom spratu - uz doplatu), SPA centar sa saunom, đakuzi (za goste Deluxe soba i Suite apartmana besplatno, uz doplatu za sve ostale goste), moderni fitnes centar, frizerski salon -uz doplatu, perionica veša i hemijsko čišćenje, usluge doktora, apoteka, tereni za odbojku na pesku i različite vrste animacije u toku dana.
Plaža: Jedinstvena i jedna od najboljih u oblasti Sahl Hasheesh, sa zlatnim peskom i kristalno čistom azurnom vodom.
Usluga: All inclusive (samoposluživanje izbor više jela i pića po hotelskim pravilima) .

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.plereve.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude