Hotel

Opis

Smeštaj je u Barseloni (Španija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela.

HOTEL PARK GUELL 3***, Barcelona - https://www.cataloniahotels.com/es/hotel/catalonia-park-guell?mb=1

Hotel se nalazi 300m od metro linije, na oko 10 min. vožnje do centra Barselone. U blizini je istoriskog centra i na oko 600m od parka Guell Hotel sadrži restoran, bar, bazen, besplatan Wi-Fi. Svaka soba je sa klimom, LCD TV sa satelitskim programom, kupatilom( tuš/WC), fen, telefon, sef,  Wi-Fi – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SILKEN SANT GERAVASI  3*  https://www.hoteles-silken.com/es/hotel-st-gervasi-barcelona/

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini centra grada, na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje javnim prevozom od centra Barselone. Raspolaže sa 63 sobe. Svaka soba poseduje klima uređaj, LCD TV, kupatilom( tuš/WC) i Wi-Fi internetom. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL B&B VILADECANS 3*  www.hotel-bb.com/es/hotel/barcelona-viladecans

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 15km od centra Barselone i direktnom železničkom linijom, do centra Barselone stiže se za oko 25 min. Raspolaže sa 216 soba. Svaka soba je sa klimom, LCD TV, kupatilom( tuš/WC) i internetom. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude