Hotel

Opis

Smeštaj je u Beču (Austrija) u hotelu u rangu 3*. Hoteli iz ove ponude imaju  restoran, a svaka soba ima tuš/WC i nalaze se na liniji gradskog prevoza.  Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta :

Hotel Eventhotel Pyramide 4* - https://www.eventhotel-pyramide.com/en/ 

Hotel se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.

Hotel CITY TABOR 3* - https://tabor.hotelsinvienna.org/en/#main

Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na 15-ak minuta šetnje od katedrale Sv. Stefana i nudi pogled na grad.
Hotel ima restoran. Sobe su sa kupatilom tuš/WC, TV-om. 
Doručak se služi po principu samoposluživanja. 

Hotel Arion City 4* - https://arion-cityhotel.com/de/hotel/
Objekat Arion Cityhotel Vienna und Appartements nalazi se u rekreativnoj oblasti Vinerberg, u zelenilom bogatom južnom predgrađu Beča. Autobuska stanica (linija 360) udaljena je 100 metara, a odavde se do centra grada stiže za 20 minuta vožnje. Od aprila 2017. dostupan je besplatni, brzi bežični internet. Elegantne i klimatizovane sobe opremljene su flat-screen TV-om i imaju kupatilo sa kadom. Apartmani sadrže i čajnu kuhinju. 

Hotel Campanile Vienna South 3*https://vienna-south.campanile.com/de-de/ 
Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 3km od glavne železničke stanice. Hotel ima restoran i bar. Sve sobe su sa flat-screen TV-om, fenom, klimom, mini barom, sefom. Doručak je kontinentalan.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude