MinaMark Resort & Spa

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 god, drugo do 7 godina)
Lokacija:
Smešten u srcu Sakale, među mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama i kafićima, na samoj obali mora. Sastoji se iz glavne zgrade i anex dela. Od aerodroma je udaljen 7 km.
Smeštaj: Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade sa recepcijom i anex dela. Raspolaže sa 299 soba, od toga 228 sa balkonom ili terasom i 71 bez. Sve sobe imaju: klima uređaj, TV, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon, fen i mini bar. Standardne sobe su sa pogledom na grad i bez terase, a nalaze se u anex delu. Namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 1 deteta ili 3 odrasle osobe. Superior sobe imaju balkon ili terasu i namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta. Deluxe sobe se nalaze u glavnoj zgradi, imaju balkon ili terasu i namenjene su za smeštaj maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta.Sef na recepciji (uz doplatu).


Ostali sadržaji: Hotel ima bazen za odrasle (u toku zime se greje) i 2 bazena za decu, a u ponudi je i novi akva park sa delom za odrasle i za decu. Hotel u ponudi ima i ronilački centar i sopstvenu marinu, salu za konferencije, frizerski i kozmetički salon, internet café, odbojku na plaži, aerobik u vodi, belly dancing, škola latino plesa, šah, pikado, stoni tenis. Za najmađe goste pored dečijeg bazena tu su i dnevne animacije (uključujići i LCD televizore sa crtaćima i crtanje po licu), igralište i mini disco uveče.Wi-Fi internet besplatan u lobiju hotela.

Uz doplatu: bilijar, doktor, pranje i peglanje veša, gift store. Spa centar obuhvata: saunu, jacuzzi, masaže, parno kupatilo, teretanu, hamam i tretmane lica i tela.
Usluga: Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima dva restorana Water blue i Sunshine i pruža uslugu all inclusive koja obuhvata:  doručak, kasni doručak oko bazena i na plaži od 11.00-12.00, ručak, večeru, kasnu večeru od 22.00-00.00, čaj oko bazena i na plaži od 16:00 do 17:00, sladoled za decu na plaži od 12:00 do 15:00, ponoćna užina 00.00-01.00, sva bezalkoholna pića, lokalna alkoholna pića, koktele, tople napitke.Večera u a la carte restoranima (riblji, italijanski i libanski) je besplatna jednom u toku nedelje, uz obaveznu rezervaciju.Dodatno se plaćaju: lobby bar, ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Resort ima svoju peščanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Ima svoju privatnu marinu.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.minamark.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude