Hotel

Opis

PAVLO NAPA BEACH 4*

Lokacija: smešten na plaži u Aja Napi na Kipru, udaljen od aerodrome 35km I centra Aza Nape oko 1,5km
Sadrzaj: Hotelski sadržaji uključuju hidromasažnu kadu, fitnes centar, teniski teren i bilijar. Sefovi su na raspolaganju na zahtev, uz doplatu.
Sobe: Sve klimatizovane sobe poseduju moderan nameštaj od drveta. Sadrže LCD TV, mini-frižider i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu.
Usluga: polupansion doručak/večera samoposluživanje.

NESTOR HOTEL 4*

Lokacija: 300 m od peščane plaže, 300 m od centra mesta Aja Napa, 40 km od aerodroma.
Sadržaj: hotel raspolaže sa 167 soba, recepcija, restoran, taverna, kafe, bazen, bar pored bazena, frizerski salon, fitnes, sauna, đakuzi, tenis, stoni tenis, odbojka, igralište.
Standardne sobe: kupatilo /tuš,WC/, fen, SAT TV, klima uređaj, telefon, mini frižider (uz doplatu), balkon.
Usluga: doručak / večera - samoposluživanje (izbor više jela).

OKEANOS HOTEL 4*

Lokacija: na plaži u Aja Napi. Od restorana, prodavnica i noćnih klubova je udaljen oko 200m. Od aerodroma je udaljen 36km.
Sadržaj: 64 smeštajnih jedinica, restoran, bar, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, manji bazen za decu, bar pored bazena, jacuzzi, bilijar, stoni tenis, razni sportovi na vodi, teniski teren, teretana, sauna, parno kupatilo, internet u ceni.
Soba: kupatilo (tuš/WC), fen, SAT TV, telefon, internet, frižider, sef, A/C, balkon (sve ukljuceno u cenu)
Usluga: polupansion – doručak/večera samoposluživanje.

LORDOS BEACH HOTEL 4*

Hotel se nalazi u centralnom delu "Zlatnog zaliva", od centra Larnake je udaljen 10km, a transfer od aerodroma traje oko 20min. Upravno je orijentisan ka izuzetno lepoj peščanoj plaži, od koje ga deli park, sa mediteranskim rastinjem i krivudavim bazenima. Ležaljke i suncobrani oko bazena i na zelenim površinama uz plažu, besplatni su za goste hotela, dok se na samoj plaži komplet od dve ležaljke i suncobrana naplaćuje oko 7 evra dnevno.
Posebno lep je prostor uređen za najmlađe goste - tvrđava puna igračaka, natkrivena i zaštićena od sunca, i tobogan koji se spušta direktno u bazen. Ni bazeni za odrasle nisu manje interesantni. Zauzimaju veliku površinu, nepravilnih su oblika, ispresecani mostićima i mini vodopadima. U zimskom periodu voda u prostranom zatvorenom bazenu se greje.
Hotel od dodatnih sadržaja ima saunu, parno kupatilo, teretanu, salon za negu, teniski teren, teren za košarku, stoni tenis, salu za igrice i bilijar, različite sportove na vodi, animaciju za decu i odrasle.
Glavni obroci se služe u centralnom restoranu, a postoji i restoran pored bazena, a la carte restoran, bar na plaži, koktel bar u lobiju.
Hotel ima 175 soba, od kojih je većina sa delimičnim pogledom na more. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, telefon, sef, radio, LCD TV, besplatnu wi-fi konekciju i mini frižider.

SUN HALL HOTEL 4*

Lokacija: Hotel se nalazi na promenadi u centru grada, 100 m od marine, 600 m od tvrđave, 9 km od aerodroma.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, TV, sef,  klima uređaj, telefon i mini bar.
Sadržaj: U sastavu hotela su restoran, mali bazen, loby bar, wi-fi internet, sauna, fitnes.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca