Hotel Delta 4*/Hotel Azimut 4*

Opis

OPIS I LOKACIJA HOTELA: smeštaj je u St. Peterburgu i Moskvi (Rusija) u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim:

HOTEL DELTA 4*, Moskva www.izmailovo.ru - Hotel u Moskvi je isti za sve datume
Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pešačenjem 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

Sankt Peterburg, Hotel Azimut 4* www.azimuthotels.com - 13.09.2020.
Hotel se nalazi u admiralitetskoj četvrti, u najvišoj zgradi istorijskog dela Sankt Peterburga, u širem centru grada, pored reke Fontanke. Hotel je modernog dizajna sa novim konceptom organizacije "SMART", koji uzima u obzir potrebe modernih putnika.


Sobe su opremljene sefom, satelitskom televizijom, radnim stolom, fenom za kosu, kupatilom sa tuš kabinom. Pored standardnih sadržaja, hotel poseduje mini spa centar, dva restorana, od kojih se jedan nalazi na poslednjem spratu odakle se pruža odličan pogled na grad. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se metro stanica i do strogog centra (stanica Nevski prospekt) ima dve stanice vožnje. Na teritoriji celog hotela funkcioniše besplatan Wi Fi. Doručak švedski sto.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude