Hotel Eagles Palace 5*

Opis

Lokacija: Hotel Eagles Palace nalazi se na par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom – Atosom.
Sadržaj: U okviru hotela postoji lobi bar, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, concierge, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Uranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitnes klub sa časovima aerobika i akvabika, teretana, đakuzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu, surfovanje na talasima.
Sobe: Hotel raspolaže sa 164 sobe različitih tipova. Sve sobe u hotelu imaju klimu, radio, direktnu telefonsku liniju, televizor, mini bar, fen za kosu i balkone sa pogledom ili na hotelski vrt ili na more.
Promo soba: Oko 25 m², pogodne za 2 osobe, sa bračnim ili dva kreveta, bez posebnog pogleda.
Superior soba pogled bašta: Oko 25 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva kreveta i sofom i pogledom na baštu hotela.
Superior soba pogled more: Oko 25 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom i pogledom na more.
Bungalov pogled bašta: Oko 50 m2, pogodni za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, delom za sedenje i prostranom terasom sa ležaljkama u bašti hotela.



Bungalov direktan pogled more: Oko 50 m2, pogodni za 2-3 osobe, sa francuskim krevetom, delom za sedenje i prostranom terasom sa ležaljkama i pogledom na more.
Bungalov pogled more: Oko 50 m2, pogodni za 2-3 osobe, sa francuskim krevetom, delom za sedenje i prostranom terasom i pogledom na more.
Bungalov sa privatnim bazenom: Oko 50 m2, pogodni za 2-3 osobe, sa francuskim krevetom, delom za sedenje i prostranom terasom sa privatnim bazenom.
Junior suite direktan pogled more: Oko 45 m², pogodni za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena ležaja i sofom i velikom terasa sa stolom za ručavanje i ležaljkama.
Junior suite direktan pogled more sa đakuzijem: Oko 45 m2, pogodni za 2 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i velikom terasom sa stolom i ležaljkama.
Junior suite pogled more: Oko 40 m², pogodni za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena ležaja i sofom, u delu za sedenje. Imaju prostrani balkon sa stolom, za uživanje u pogledu na more.
Family suite pogled bašta: Oko 40 m2, poggodni za 2-4 osobe, sa spavaćim delom i dnevnim boravkom (sofe), koji su odvojeni kliznim vratima. Idealni su za porodice sa malom decom.
Grand suite sa privatnim bazenom: Oko 170 m2, pogodni za 2-4 osobe sa privatnim bazenom. Ima dnevnu sobu, spavaću sobu sa francuskim ležajem, dva kupatila, odvojene tuš kabine.
Grand suite sa privatnim bazenom direktan pogled more: Oko 150 m2, pogodni za 2-4 osobe, sa pogledom na more. Ima veliku dnevnu sobu sa pogledom na bazen i more i spavaću sobu sa dva ležaja, kupatilom i izlazom na bazen.
Suite: Oko 55 m2, pogodne za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom (francuski ili dva ležaja) i dnevnom sobom sa sofama i đakuzi kadom.
Suite sa privatnim bazenom: Suite "Kyma" (100 m2) i "Nero" (80 m2), pogodni su za 2-4 osobe. Poseduju svoje, privatne bazene. Imaju dva kupatila u mermeru, odvojene tuš kabine, dnevnu i spavaću sobu, a suite "Kyma" dve spavaće sobe.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude