Hotel Fontana

Opis

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.
Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor.
Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.
Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice.


OPISI SOBA:

Superior soba , modernog dizajna, u kojoj je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora.
Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici.
U hotelu „Fontana“ nalazi se 152 Superior dvokrevetnih soba. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Tipovi ležaja u ovim smeštajnim jedinicama mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine).
Maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.

Standard Apartman , svojim elegantnim uređenjem i komforom obezbediće prijatne trenutke odmora.
Svi apartmani opremljeni su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom, LCD televizorom i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici.
Hotel „Fontana“ opremljen je sa 3 Standard apartmana. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Tipovi ležaja u Standard apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.
Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.
*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Osećajte se ugodno u Superior apartmanu hotela „Fontana“.
Opustite se sa svojom porodicom u ovom prostranom apartmanu sa odvojenim dnevnim boravkom uz pogled na Vrnjačku Banju.
Hotel „Fontana“ opremljen je sa 6 Superior apartmana. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, fenom, svom neophodnom kozmetikom, tako da nemate brigu ako ste nešto zaboravili da ponesete.
Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Tipovi ležaja u Superior apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krebet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.
Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.
*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Luksuzni Premier apartman sa modernim komadima nameštaja, pre svega je namenjen poslovnim ljudima.
U dnevnom boravku se se nalazi velika garnitura i radni sto, što daje sve preduslove za rad na laptopu.
U hotelu „Fontana“ nalazi se 6 Premier apartmana. Svaki apartman ima prostrano kupatilo sa tuš kabinom, fenom i svom neophodnom kozmetikom.
Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Jedan deo ovih smeštajnih jedinica ima i zastakljen dnevni boravak iz kog se pruža prelep pogled na Vrnjačku Banju. Premier apartmani su opremljeni sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa i fotelja koji se mogu pretvoriti u dodatni ležaj.
Maksimalan kapacitet su 4 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.
*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Studio je pažljivo napravljeni tip smeštaja prilagođeni pre svega porodicama i osobama sa invaliditetom.
Dnevni boravak je samo jednim zidom pregrađen od spavaće sobe, tako da je ovaj veliki apartman jedan od omiljenih i najčešće rezervisanih od strane naših gostiju.
Hotel „Fontana“ raspolaže sa 5 Studia. Svaki apartman ima moderno opremljeno kupatilo prilagođeno osobama sa invaliditetom i svi se nalaze na prvom spratu.
Dnevni boravak je odvojen od spavaće sobe samo pregradnim zidom i u obe prostorije se nalazi LCD televizor. Svaki Studio poseduje i terasu. Studio je opremljen sa 2 spojena „twin“ kreveta (180 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalaze i sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.
Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.
*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Porodični Apartman , pažljivo kreiran za trenutke odmara cele porodice.
Svi apartmani opremljeni su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom, LCD televizorom u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kao i sefom u svakoj smeštajnoj jedinici.
Hotel „Fontana“ opremljen je sa 12 Porodičnih apartmana. Svaki apartman ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i fenom i dnevni boravak odvojen od spavaće sobe. Tipovi ležaja u Porodičnom apartmanu mogu biti 2 „twin“ kreveta (90 cm širine) ili 1 „queen“ krevet (150 cm širine). U dnevnom boravku se takođe nalazi sofa koja se može pretvoriti u dodatni ležaj.
Maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 1 dete. Takođe postoji mogućnost dodavanja kreveca za dete.
*U ovom tipu smeštaja ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca