Hotel Sokoterme

Opis

Hotel Sokoterme 3*, je stacioniran blizu gradskog parka, na 5 minuta šetnje od centra. Hotel je sagrađen u grčko-rimskom stilu i svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekad uživalo na dvoru. Nasuprot tome, sobe su moderno i elegantno opremljene. Na dan prijave ili odjave imate pravo da koristite sve sadržaje celog dana. Wellness centar je luksuzno opremljen i svaki kutak je prilagođen kupačima i korisnicima usluga. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su 3 bazena (2 unutrašnja i 1 spoljašnji) sa toplom oligo-mineralnom vodom od 30 do 36 stepeni i oni rade tokom

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Za doručak se služi kontinentalni doručak. U restoranu možete poručiti “a la cart” ručak ili večeru. Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom.


Superior sobe (dvokrevetne ili trokrevetne) sadrže: kupatilo (fen, TWC), dva spojena ležaja (200cm x 90cm), LCD TV, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet.. Trokevetne sobe imaju dodatan ležaj ili sofu na razvlačenje. Sve sobe (izuzev jedne) imaju terasu i sobe su nepušačke. Nalaze se na prvom ili drugom spratu i do njih možete liftom ili stepeništem. Po potrebi i mogućnosti se može ubaciti krevetac za bebu ili dodatni ležaj.

Deluxe soba sa kaminom “Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, jacuzzi, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV , A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet, terasa sa pogledom na grad.  Gosti dobijaju peškire i papuče, kao i kozmetičko-higijenski pribor. Po potrebi se može ubaciti krevetac za bebu.

Deluxe soba „Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV,  A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet. Soba ima terasu sa pogledom na Rtanj i nalazi se na drugom spratu. Gosti dobijaju peškire i papuče, kao i kozmetičko-higijenski pribor. Po potrebi se može ubaciti krevetac u sobu. 


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca