Rim/Đardini Naxos/Napulj

Opis

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela:u Rimu (Italija) sa 3*

HOTEL ALBA TORE MAURO 4*  https://www.hotelalbaroma.com/ 
Hotel se nalazi na oko 10 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima 64 soba, restoran, bar, lift, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu, telefon, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL MEETING 3* https://www.hotelmeetingroma.it/en/  

Hotel se nalazi na oko 12 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

na Siciliji (Italija) sa 3*, nalazi se u poznatom letovalištu Đardini Naksosu:

HOTEL VILLA LINDA 3* https://www.hotelvillalinda.it/ 
Nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na oko 50 metara od mora. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice kao i stanica gradskog prevoza odakle se za 30 minuta može stići do Taormine. Hotel ima restoran, bar, TV salu, WiFi, 45 soba - svaka ima kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj i balkon. Doručak – švedski sto.

U okolini Napulja (Italija) sa 3*

HOTEL LA CASA DEL PELLEGRINO 3* https://www.besthotel.pt/it/hotel-la-casa-del-pellegrino/ 
Hotel se nalazi se u mestu Sant Anastasia, na oko 12km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu, fen. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po

Slične ponude