Hotel

Opis

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela­:

u Rimu (Italija) sa 3*

HOTEL SOTEL NOMENTANA 3*   https://www.sotelnomentana.com/
Hotel  se nalazi na oko 11 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada  sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu, telefon, fen i sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL MEETING 3* https://www.hotelmeetingroma.it/en/

Hotel se nalazi na oko 12 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

na Siciliji (Italija) sa 3*, nalazi se u poznatom letovalištu Đardini Naksosu:

HOTEL VILLA ATHENA 3* www.hotelsportingbaia.com
Villa Athena nalazi se u Đardini Naksosu, u drugoj liniji od mora i na 30 m od gradske plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke naplaćuju i čini celinu sa hotelom Sporting Baia 4*. Svi obroci se služe u restoranu hotela Sporting Baia 4* koji se nalazi odmah pored hotela Vila Athena, a gosti mogu da koriste i sadržaje hotela uz doplatu usluge centra za lepotu i relaksaciju kao i zatvoren bazen. Korišćenje Wi-Fi se dodatno naplaćuje. Sve sobe imaju kupatilo, balkon, TV, klimu, fen i sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL VILLA LINDA 3* https://www.hotelvillalinda.it/

 Nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na oko 50 metara od mora. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice kao i stanica gradskog prevoza odakle se za 30 minuta može stići do Taormine. U sastavu hotela su restoran, bar i TV sala. Hotel ima 45 soba, svaka ima kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj i balkon.

Doručak – švedski sto.

U okolini Napulja (Italija) sa 3*

HOTEL MAX 3* www.hotelmax.it       
Hotel se nalazi se u mestu Aversa, na oko 15km od Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu, fen. Doručak – kontinentalni švedski sto, 


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po

Slične ponude