Albatros White Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 13 godina
Lokacija: Hotel je smešten na obali Crvenog mora u Hurgadi, na novom šetalištu u Memši. Od aerodroma je udaljen oko 5km, do starog centra Hurgade-Sakkale se stiže za 10ak minuta vožnje, a do Nove marine za 15 do 20 minuta.
Sobe: Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica, od toga su 411 standardne deluxe sobe, 54 junior suite i 8 suite-ova. Standardne deluxe sobe su površine oko 40m2, junior suite površine oko 70m2 (kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi kadom), suite površine 90m2-120m2  sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka (kupatilo je sa tuš kabinom i đakuzi kadom). Sobe su prostrane, moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, mini bar, klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

ALL INCLUSIVE KONCEPT


Sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji hotela: recepcija, bankomat ispred hotela, 5 restorana: italijanski restoran „Soprano”, azijski restoran „L’Asiatique”, orijentalni restoran „Saffron”, A’la carte restoran „Wow”, food court-snack restoran kod plaže; lobby bar, Sport bar, White Bar, Millenium bar, Olympus bar, Red Sky bar-Shisha corner, bar na plaži (u okviru snack restorana), 6 bazena-2 za odrasle i 4 za decu (5 bazena se greje u toku zimske sezone), 16 tobogana za decu, dečje igralište, mini klub (4-12 godina), sportske aktivnosti: vaterpolo, aqua aerobic, aerobik, gimnastika, pikado, boćanje, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, mini golf, teretana, sportovi na vodi i ronilački centar (uz doplatu), bilijar(uz doplatu), Spa centar (uz doplatu)-masaža, đakuzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote; usluge pranja veša, prodavnice, medicinske usluge, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.
Plaža: Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, a veći deo je lepa kupališna zona.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha, sve ostalo van koncepta.

 

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.whitebeach.website


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude