Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park

Opis

NOVO U PONUDI!
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 13 godina

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.
Smeštaj: Hotel u svom sastavu ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, fen za kosu, balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta. Plaća se:  telefon, room service, minibar.
Sadržaj: Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti. Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana. Relax bazen i bazen za decu sa malim akva parkom se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).Gostima su još na raspolaganju:  bilijar, streličarstvo, teretana, stoni tenis, odbojka, dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri.


Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, ronjenje, frizerski salon, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša, sauna, parno kupatilo, masaže kao i svi tretmani za negu tela  . U okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.
Plaža: Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, sa zonom plitke vode i zonom duboke vode koja privlači zaljubljenike u podvodni svet.Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude