Sunny Days El Palacio

Opis

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: cena smeštaja u tabeli +  avio karta, cena 239€ (odrasli i deca starija od 2 godine)
Lokacija: Nalazi se na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko min od centra grada.
Sobe: Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, direktnom tel. linijom. U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen za decu i odrasle (u toku zime se greje), igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku, fitness centar zabranjen je za mlađe od 16 godina, mala banka kod recepcije. Za najmlađe tu je animacija, dečiji klub i mini disco. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Ostali sadržaji: Jedan od poznatijih i većih hotela u ovom delu Hurgade sa velikim brojem smeštajnih jedinica i zgradom u obliku slova U sa pogledom na lagunu ili more, lepo uređenu recepciju, dva bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 3 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe.


Plaža: Hotel poseduje dve plaže „Laguna sandy beach” i „Coral beach“. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža previđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.sunnydaysegypt.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude