Swiss Inn Hurghada Resort (Ex Hilton)

Opis

LUX HOTEL - Najlepša plaža!
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 7 god.)

Lokacija: Nalazi se na kraju šetališta Memše, na 7 km od aerodroma.
Smeštaj: Sastoji se od glavne dvospratne zgrade u kojoj se nalazi recepcija, šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila. Hotel u svom sastavu ima standard, premium i deluxe sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TV, sef (na recepciji), terasa/balkon.


Sadržaji: Recepcija, lift, lobi, menjačnica, glavni restoran “Pebbles”, 3 bazena (1 dečiji), 3 a la carte restorana, bar na bazenu, lobi bar,  besplatan wi-fi dostupan u delu kod recepcije, mini klub za decu, mini disko za decu, igralište za decu, unutrašnji bazen, teretana, aqua park, ping pong, teren za fudbal, teren za odbojku na plaži, Uz doplatu: a la carte restoran “La Casa”, bankomat, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša, šiša, Spa tretmani, room service, sportovi na vodi, salon lepote, usluge čuvanja dece, usluge masaže, doktor i apoteka.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu  Pebbles kao i u a la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti  pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental. Doručak se služi od 06:30 do 11:00, kasni doručak od 11:00 do 13:00, ručak od 13:00 do 15:00, popodnevna užina od 13:00 do 17:00, sladoled od 14:00 do 16:00, večera od 18:30 do 22:30, kasna večera od 22:30 do 24:00. Za decu je dostupan dečiji meni. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i  to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220 m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.swissinn.net


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude