Albatros Citadel

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 13 godina
Lokacija:
Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.
Smeštaj: Kompleks ima 539 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju  TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, balkon/terasu.Standardne sobe su veličine 40-52m².Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su 58m².Plaća se: room service, telefon.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju 4 bazena (3 za odrasle . 1 za decu), 3 lagune, 6 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na vodi, tenis , dnevne i večernje animacije. Wi Fi internet je dostupan u javnim prostorima hotela.Plaća se: nternet cafe, spa centar, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani i ostalo van koncepta. Doktor, apoteka, prodavnice, servis pranja veša, bankomat, limuzina su takođe dostupni gostima uz doplatu. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

ALL INCLUSIVE CONCEPT
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.


Plaža: Hotel poseduje privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža je podeljena na tri dela:  plaža kod prve lagune sa animacijama i delom za decu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gde je obavezna obuća za kupanje  i treći deo je peščani deo plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu.
Usluga: Usluga je all Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).

www.pickalbatros.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude