Aqua Mondo Abu Soma Resort

Opis

Novo u ponudi!
- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 13 godina i drugo dete do 7 godina)

Lokacija: Hotel se nalazi u Soma Bay, oko 8km od Safage i oko 40km od aerodroma. Hotel je otvoren početkom marta 2022. godine.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 309 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu.Plaća se: telefon, room service, mini bar.  
Sadržaj: U ponudi ima nekoliko restorana i barova. 4 bazena (jedan sa toboganima), bilijar, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži. Plaća se: sportovi na vodi.Za decu tu su bazen, aqua park, dečiji klub i igralište.
NAPOMENA: hotel je u fazi soft-opening pa određeni sadržaji hotela nisu još uvek otvoreni – diskoteka, Health Club, teren za skvoš.
Plaža: Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i tri a la carte restorana – Asian, Lebanese i Italian. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Terrace Bar, Pool Bar i Beach Bar. Plaća se: a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

www.aquamondo.net


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

  • do 1900€
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude