hotel/brod

Opis

Swiss Inn Resort 5* (Ex Hilton)
LokacijaNalazi se na kraju šetališta Memše, na 7 km od aerodroma.
Smeštaj: Sastoji se od glavne dvospratne zgrade u kojoj se nalazi recepcija, šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila. Hotel u svom sastavu ima standard, premium i deluxe sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TV, sef (na recepciji), terasa/balkon.
SadržajiRecepcija, lift, lobi, menjačnica, glavnirestoran “Pebbles”, 3 bazena (1 dečiji), 3 alacarte restorana, barnabazenu, lobibar,  besplatan wi-fi dostupan u delu kod recepcije, mini klub za decu, mini disko za decu, igralištezadecu, unutrašnji bazen, teretana, aquapark, pingpong, teren za fudbal, teren za odbojku na plaži, Uz doplatu: alacarte restoran “LaCasa”, bankomat, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša, šiša, Spa tretmani, roomservice, sportovi na vodi, salon lepote, usluge čuvanja dece, usluge masaže, doktori apoteka.


Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu  Pebbles kao i u a la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti  pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental. Doručak se služi od 06:30 do 11:00, kasni doručak od 11:00 do 13:00, ručak od 13:00 do 15:00, popodnevna užina od 13:00 do 17:00, sladoled od 14:00 do 16:00, večera od 18:30 do 22:30, kasna večera od 22:30 do 24:00. Za decu je dostupan dečiji meni. Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i  to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Hotel se nalazi na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom, duži neoko 220 m. Gosti hotelamogubezdoplatedakoristeležaljkeisuncobrane.

MS Liberty Cruise 5*
Otkrijte preko 7000 godina egipatske civilizacije na jedinstvenom putovanju jednom od najlepših i najpoznatijih reka na svetu na brodu MS Liberti sa 5*. Sa 66 kabina i 6 predsedničkih apartmana, ima dovoljno prostora za sve goste da se opuste i uživaju u komforu.
Brod sadrži: restoran, lounge bar, diskoteku, otvoreno sunčalište, sunčalište i zagrejani bazen i jacuzzi.
Sve kabine i apartmani su luksuzni, dobro namešteni i opremljeni sledećim sadržajima: privatni balkon, sopstveno kupatilo sa fenom i tuš kabinom, SAT TV,  mini bar, sef, klima uređaj.
Usluga pun pansion: doručak, ručak i večera.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude