Palm Royale Resort Soma Bay

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 godina, drugo do 3 god.)
Lokacija:
Nalazi se u mestu Soma Bay na svojoj plaži, oko 50km južno od centra Hurgade i aerodroma.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 445 smeštajnih jedinica od kojih je 384 superior soba.Sve superior sobe su veličine oko 45m² i poseduju:  balkon ili terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, split klimu, satelitsku TV, sef, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.Family sobe su veličine oko 65m², isto su opremljene kao i superior, a sastoje se iz dve spavaće sobe – jedna sa bračnim krevetom, a druga sa singl ležajevima.
Sadržaj: Otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, teretana, 4 teniska terena, odbojka na plaži, mini golf, vaterpolo, aerobik u vodi, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela. Za decu su tu: dečiji bazen koji se greje, mini klub i igralište.Plaća se: SPA centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i tretmani), sportovi na vodi, ronjenje, škola jahanja, bilijar, čuvanje dece, konferencijske sale, servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, apoteka, foto radnja, prodavnice, menjačnica, salon lepote, frizer.


Plaža: Nalazi se na prostranoj, lepo uređenoj peščanoj plaži, dugačkoj 1,2km koja važi za jednu od najlepših u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire.
Usluga: Usluga je all inclusive i obuhvata:  doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima) uz uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku dana. Pored glavnog restorana “Cafe Stella”, hotel ima 4 a la carte restorana: “Asian Delights” (specijaliteti dalekog istoka), “Il Portico” (italijanska kuhinja), “Taverna Barba Kiriakos” (grčka kuhinja) i “El Tannour” (libanska kuhinja). Barovi: “Azur” (10:00 – 18:00), “Poolside” (od 10:00 do zalaska sunca), “Captain Nemo’s” (na plaži), “Water Sports”, “Atrium” (15:00 – 18:30), “Johnny’s”(17:00 – 01:00), “Cleopatra Disco” (23:00 – 03:00). Plaća se: uvozna alkoholna pića, flaširana pića, restoran “La Terrace”, ceđeno voće.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.palmroyaleresort.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude