Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park

Opis

Plaža u blizini koralnog grebena! - IDEALNO ZA RONJENJE
- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 13 godina i drugo dete do 7 godina)

Lokacija: Nalazi se oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine. Hotel je otvoren 1991. a poslednji put renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days  El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m².U sklopu hotela nalaze se  dva bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i porodicama sa decom. Za decu tu su aqua park, dečiji klub (za decu 4-12 godina), igralište, mini disko.


Smeštaj: Hotel ima ukupno 1220 smeštajnih jedinica, većina ima pogled na more a ostale su delimičnim pogledom na more/bazen/deo ispred recepcije. Sve sobe poseduju: mini bar (flaša vode dnevno, po osobi), klima uređaj, TWC, telefon, fen za kosu, SAT TV, sef, terasu/balkon.Uz doplatu: room service.
Ostali sadržaji: U okviru hotela nalaze se 3 bazena za decu i 4 za odrasle, jedan bazen za decu sa toboganima i tri bazena sa toboganima, stoni tenis, dva  terena za odbojku, dva terena za skvoš, fitnes centar (otvoren od 10:00 do 20:00) – zabranjen je za mlađe od 16 godina, Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.Uz doplatu:  SPA centar  (masaže, sauna, džakuzi i parno kupatilo), game centar, bilijar, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, rent-a-car, room service, Internet café, aqua centar, iznajmljivanje limuzine, usluge pranja i peglanja veša, doktor, čuvanje dece, ronjenje, salon lepote, gift shop, dnevna štampa, zlatare, knjižara.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (po hotelskim pravilima).  Hotel poseduje tri glavna – Mirette, Andalusia i Dana i 6 a la carte restorana – Orca, Al Dente i Layalina, Chopsticks, Seasons Terrace i Tacos (besplatni jednom u toku boravka), deo za decu u glavnom restoranu, tri lobby bara (dva rade 24h), fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Splash Pool Bar, Space Pool Bar, Pergola Pool Bar, Water World Aqua Bar, Light Blue Bar, Marina Disco And Bar (otvoren isključivo u letnjoj sezoni), Cacao Bar, Billiard Bar, disco u blizini bazena (gde se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe.Dodatno e plaćaju: šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Hotel poseduje dve plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude