Titanic Royal

Opis

- GARTIS smeštaj za 1 dete do 12 godine (standard soba)
Lokacija:
Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale.Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m².
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT CD TV.
Sve standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. Porodične sobe su veličine oko 55m² i mogu imati pogled na more ili bazen. Plaća se: telefon, room service.
Sadržaj: U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana.Za decu tu su dečiji klub (za decu uzrasta 4-12 godina), dečiji bazen, igralište, mini disko. Plaća se: kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, SPA centar, usluge pranja i peglanja veša, iznajmljivanje limuzine, video igrice, doktor, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, sve ostalo van koncepta


Plaža: Hotel ima svoju 180m dugu peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je zona sa plitkom vodom.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.titanic-royal.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude