Baron Palace Sahl Hasheesh

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija:
Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade. Otvoren je 2014. godine , uređen  po najvišim svetskim standardima i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. Hotel je koncipiran tako da su u jednom delu sadržane aktivnosti za decu i animacije, a u drugom delu hotela je koncept bez animacija tako da se ovaj hotel može preporučiti i porodicama sa decom, ali i parovima koji žele da uživaju u tišini.
Sobe: Hotel ima 615 moderno opremljenih soba i sve imaju LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar. Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na baštu, pustinju ili more. Suite swim up su površine oko 52m2  (samo za odrasle).
Sadržaj: Hotel ima u ponudi  3 bazena na otvorenom (glavni bazen sa infinity efektom, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen), dečiji bazen, jacuzzi, časove orijentalnog plesa, dnevnu i večernju animaciju, odbojku i fudbal na pesku, aerobik, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniske terene, bilijar, tenis, Wi-Fi internet (u celom kompleksu). Nije deo all inlusive usluge i dodatno se plaća: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugačku 600m. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima 16 nagrađivanih restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, Seafood & BBQ. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. U ponudi su sledeći  barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La Salsa Bar and Club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club Lounge (samo za odrasle), The Niche Bar i Teenagers Bar. U koncept su uključene užine, poslastice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se plaća i nije deo all inclusive koncepta: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude