Albatros Aqua Vista

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija:
Aqua Vista Resort je otvoren u januaru 2008. a poslednji put renoviran 2017. godine. Udaljen je oko 7km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica i sve imaju pogled na baštu ili bazen, klima uređaj, SAT TV, mini bar, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet. Standardne sobe su veličine oko 41m2.Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 82m2. Plaća se: telefon, room service.
Sadržaj: Hotel u ponudi ima teretanu, stoni tenis, gimnastiku, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, razne dnevne i večernje animacije, 3 bazena za odrasle od kojih se jedan nalazi na krovu i ima direktan pristup Red Sky baru, jedan bazen za decu. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Aqua Blu – 5 bazena od kojih su 3 za decu. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Albatros Aqua Park – 9 bazena od kojih je 5 za odrasle, 3 sa toboganima i jedan dečiji bazen. Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.
Plaža: Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort do koje vodi besplatan shuttle bus. Plaža je peščana i veći deo je kupališna zona, na manjem delu plaže se nalazi koralni greben koji privlači zaljubljenike u podvodni svet.  Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (italijanski restoran), Saffran (orijentalni restoran), La’ Asiatique (azijski restoran) i a la carte restoran Lagoon. Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar White, Cubana Bar, Lobby Bar Olympus, Red Sky Bar i Milenium Sport Bar, dikoteka Underground (u hotelu Aqua Blu), Red Sky Bar (u hotelu Beach Albatros). U konceptu su palačinke, sladoled, kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a la carte restoran Lagoon, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude