AMC Royal

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo do 14 godina, drugo do 7 godina)
Lokacija: Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži sa dugim pontonom, u severnom delu Hurgade na 10 km od centra i 17 km od međunardnog aerodroma. Pleni izuzetnom elegancijom i prijatnom atmosferom.
Smeštaj: Hotel ima 395 soba raspoređenih u dve zgrade. Sve sobe  imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj, frižider, balkon ili terasu.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: fitness centar, salon lepote (masaža, sauna), vešarnica, 1 spoljni bazen i 1 dečiji bazen koji se greju tokom zimske sezone (peškiri su besplatni), dečiji klub, bilijar, stoni tenis, pikado, boćanje i odbojka na pesku. Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima restoran u kome se pripremaju italijanski specijaliteti i gril restoran na plaži, 4 bara (na plaži i pored bazena), diskoteku, prodavnice, salon lepote, servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu.


Plaža: Sopstvena, široka, peščana sa koralnim grebenom i pontonom za ulazak u vodu. Veći deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporučuje se specijalna obuca.
Usluga: All Inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela)


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude