ZYA Regina Resort

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 14 godina i drugo dete do 7 godina)
Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Sakale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica. Blizu hotela su Star Fish Restaurant, McDonalds i Costa Café.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: mini bar, SAT TV, telefon, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu. Standardne sobe imaju pogled na vrt. Bungalovi su jednospratne zgrade sa pogledom na vrt. Superior sobe imaju pogled na bazen. Regale Superior sobe imaju pogled na more. Regale Deluxe sobe imaju direktan pogled na more.
Sadržaj: Hotel poseduje 3 otvorena bazena i ronilački centar. U baru Shark Stop, u baru na plaži i u baru kraj bazena služe se lagani obroci i osvežavajuća pića. Hotel ima sadržaje za sportove na vodi kao što su ronjenje i jedrenje na dasci na raspolaganju su uz doplatu, na licu mesta. Od sadržaja hotel ima i restoran, Spa i Wellness centar, sa raznovrsnim tretmanima, fitnes, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu, masažu, animacija, aerobik, skvoš, stoni tenis, bilijar, dečiji bazen i dečije igralište, Wi-Fi internet u zajednickim prostorijama (na recepciji).


Usluga: All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima.
Plaža: Hotel je u prelepom vrtu, na sopstvenoj peščanoj plaži, ulazak u vodu je postepen, deo plaže ima koralni greben, gde se savetuje obuća za vodu. Plaža ima ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.reginaswissinn.com-hurghada.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude