Golden Beach Resort Ex Movie Gate

Opis

- GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo do 14 godina, drugo do 7 godina)
Lokacija:
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 456 prostranih soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima, telefon, SAT tv, fen za kosu, minibar. Promo sobe 28m² namenje za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe, nemaju terasu, standardne sobe 28m², namenjene za smeštaj 2 +2 dece ili 3 odrasle osobe; Superior sobe 34m² namenjene za smeštaj 2+2 dece ili 3+1 dete; deluxe sobe 28m² namenjene za smeštaj 2+1 dete ili 3 odrasle osobe; porodične sobe tipa 1 veličine 37m² imaju jednu prostoriju i namenjene su za smeštaj 2 odrasle i 2 deteta i nemaju terasu. Na raspolaganju su još i porodične sobe tipa 2, što čine 2 sobe spojene vratima, veličine od oko 56m² koje mogu da smeste od 4-5 osoba. Sve sobe su osvežene i delimično ili komplet renovirane za sezonu 2018.


Sadržaj: Recepcija, lobi, lobi bar, glavni restoran, 6 a la carte restorana(uključeni u cenu), bar na plaži, bar pored bazena, snack bar, sladoled bar, vitamin bar, diskoteka, 6 otvorenih bazena, Pirates ship: atrakcija sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 3 za decu, fitness (joga, aerobik, step aerobik, teretana…) i wellness deo (sauna, Jacuzzi, parno kupatilo, masaža, frizer, manikir, pedikir), Wi fi internet(besplatan u lobiju), centar za ronjenje, mini klub (4-7 godina), junior klub (8-12 godina), igralište, mini disko, profesionalni filmski studio, bilijar, šah, badminton, pikado, mini golf, boćanje, frizbi, vodeni sportovi, tenis, odbojka i fudbal na pesku, vaterpolo, doktor, servis za pranje i peglanje veša, sef na recepciji.
Plaža:  Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu dugačku 350 metara, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen, sa produženim plićakom za manju decu, korali se pojavljuju na 15-20 metara od obale.
Usluga: Ultra All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude