Arabia Azur

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi oko 3km od centra i oko 8km od aerodroma.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 526 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler.Plaća se: room service, telefon, mini bar.
Sadržaj: Hotel u ponudi ima 526 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnim zgradama. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji, kao i nekoliko barova i restorana. Za decu tu su dečiji klub, bazen, animacija, mini disko. Hotel u ponudi ima bazene, animaciju, teren za tenis, teren za fudbal, teren za odbojku, odbojku na plaži, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet (samo u lobiju). Plaća se: sportovi na vodi. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.
Plaža: Hotel ima svoju plažu na dve lagune sa postepenim ulazom u more i koralnim grebenom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – glavni restoran, Marina Beach Restorant, Marco Polo (italijanska kuhinja), Pattaya (tajlandska kuhinja), Pool Restaurant i Bordiehn’s Restaurant. U ponudi su i barovi – East Bar, Lobby Bar, View Bar, Lagoon Bars i Lawrence’s Disco Bar. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

https://www.azur.travel/azur_hotels/arabia-azur-resort/


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude