Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

Opis

Lokacija: Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma. Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom.
 


Sadržaj hotela: Recepcija, doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka. Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – La Luna (italijanski restoran, potrebna rezervacija 24h unapred) i The Moon (azijska kuhinja, potrebna rezervacija 24h unapred , renovira se). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Royal Piano Bar, The Lagoon Bar i Beach Bar. Gostima su na raspolaganju veliki bazen i dve lagune (74.000m²), uključujući i dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu). Tokom zimske sezone greje se samo glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela), odbojka, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, joga, stoni tenis kao i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela. Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima. U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu u trajanju od jednog sata besplatno.Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Smeštaj: Hotel ima 366 soba – standardne, superior, family sobe i junior suites. Sve sobe gledaju na bazen i vrt i imaju klima uređaj, fen, mini bar, sef, balkon ili terasu. Superior i porodične sobe imaju i ketler.Plaća se:telefon, Wi-Fi internet, mini bar (1 flašica mineralne vode po osobi dnevno bez doplate).

Plaža: Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa ima svoju peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).


Usluga: All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više restorana u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U glavnom restoranu Cascade Main Restaurant služe se doručak, ručak i večera. U koncept su uključena alkoholna i bezalkoholna domaća pića, užine.
 

https://royallagoonsresort.com/

 


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude