Beach Albatros Resort

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija: Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži gde postoji jedan mali deo sa koralnim grebenom, pored hotela Albatros Palace, koji pripada istom lancu. Udaljen je cca 15 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.
Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo WC/tuš kabina, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, balkon.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju 5 restorana, 5 barova, bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, dečije igralište, mini club za decu uzrasta od 4 - 12 godina, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Takođe u okviru objekta se nalazi spa centar, tursko i parno kupatilo, sauna, masaže, đakuzi, fitness centar, teniski teren, stoni tenis, mini golf, bilijar, pikado, karaoka veče, disko club, servis za pranje i sušenje veša, parking, sportovi na vodi. Na plaži gosti mogu da igraju odbojku, kao i da uživaju u gnjurenju i vožnji kajaka.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude