Serry Beach Resort

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.
Smeštaj: Sastoji se od 453 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet, mini bar, sef.  Deluxe room je veilčine oko 41m2 i može imati pogled na bazen, baštu i more. Deluxe family room je veličine oko 50m2 i ima dva king size kreveta. Plaća se: room service, telefon.
Sadržaj: U ponudi ima razne zabavno-sportske sadržaje što ga čini dobrim izborom za goste svih uzrasta: glavni bazen površine 1.275m2, dečiji bazen veličine 168m2, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet, tenis, fudbal, odbojku… Gostima su na raspolaganju i razni restorani i barovi, a u sklopu kompleksa je i Souk By Serry Beach Resosort – tržni centar sa brojnim prodavnicama, restoranima i kafićima. Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub, igralilšte i animacije.
Plaža: Hotel ima svoju 400m dugu plažu sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova – Fanaa Food Hall, Sokar Seafood, Dar Mezza Lounge, Keif Fusion Gastro Bar, Nur Beach Club i Naz Night Club. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Naz Night Club, Sokar Seafood restoran, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude