Sheraton Soma Bay Resort

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 6 god.)

Lokacija: Hotel je smešten na obali mora, u zalivu i istoimenoj turističkoj oblasti Soma Bay. Udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi.

Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, terasu ili balkon, klima uređaj, sef, telefon, TV. Standardne sobe površine su 32m2 i imaju pogled na vrt. Mogu se smestiti 2 odrasle osobe ili dvoje dece, ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Standard sobe imaju maximum dva standardna ležaja  ili jedan francuski  ležaj i  maximum jedan pomoćni ležaj (doplata za dete na pomoćnom ležaju iznosi 12€ dnevno).  Sadržaj: Internacionalni, italijanski i orijentalni restoran, više barova razmeštenih po regiji hotela, spoljašnji bazen koji se greje u zimskoj sezoni, SPA i fitness centar, 3 teniska terena, tereni za skvoš, odbojku na pesku, mali fudbal. Dečiji klub i igralište. Veliki i moderan aqua park je na raspolaganju gostima, ulaz se naplaćuje.

Plaža: Duga, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su na raspolaganju gostima hotela bez doplate.

Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, nargile i sve ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude