Xanadu Makadi Bay

Opis

Xanadu Makadi Bay  5*

Lokacija: Novoizgrađen Xanadu Makadi Bay hotel, otvoren 2022 god, nalazi se u zalivu Makadi Bay, na privatnoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, dužine 250 m, a zauzima površinu 500 000 m2. U daljen je 35km od Hurgade i 30km od aerodroma.
Smeštaj: Hotel čini glavna zgrada i oko 30 aneks zgrada (Dune Buildings, Lagoon Buildings, Lagoon Villas i Presidential Villas) sa ukupno 815 komfornih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za pripremu kafe i čaja, wi fi internet, balkon ili terasu. U glavnoj zgradi se nalaze superior sobe 35-45 m2 (pogled bašta, bočni pogled more, pogled more i swim up), porodične sobe 73-182m2 (pogled bašta i bočni pogled more) i junior suite 81 m2 – dve spavaće sobe (pogled bazen i bočni pogled more). Sobe u zgradama Dune su tipa superior i veličine su 30-40m2, imaju pogled na baštu ili direktan izlaz na bazen (dune superior swim up ili dune family swim up), kao i family tip sobe veličine 60-80m2 sa pogledom na baštu. Sobe u zgradama Lagoon su tipa lagoon suite 72-75 m2, lagoon suite swim up 72-75 m2, lagoon duplex suite 175 m2, lagoon duplex swim up suite 175 m2 i lagoon villa 150 m2 i u svom sastavu gostima je na raspolaganju privatna bašta.
Sadržaj: U sastavu hotela Xanadu Makadi Bay su glavni restorani: Otia u glavnoj zgradi, Agora - restoran na plaži i FancyLand restoran (u kome se servira samo ručak), nekoliko barova u kojima se služe pića i užine (snacks), u glavnoj zgradi: Rosebud Terrace, Turkuaz Terrace, Sky Roof Bar, Lobby Patisserie, Lobby bar, Rosebud Pub, na bazenu Xanadu Pool Snack Bar, na plaži Agora i Gözleme, Lagoon Patisserie, Open Air disco Bar & Lounge, Beach Bar … FancyLand - Kids World. U sklopu hotela su i A la carte restorani Dolce Vita (italijanski restoran), Taj Mahal, Ariel (riblji restoran) i Turquaz. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela je sisha corner, servis za pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, rent-a-car, usluga lekara po pozivu, apoteka, bankomat, frizerski salon, prodavnice i suvenirnice. Hotel Xanadu Makadi Bay u ponudi ima nekoliko spoljašnjih bazena (dva za decu), animaciju, jogu, zumbu, aerobik, boćanje, stoni tenis, terene za tenis, teren za više sportova, mini fudbal, centar za ronjenje, razne sportove na vodi, teretanu, Spa centar, u sklopu koga je 13 prostorija za tretmane lepote i razne masaže, tursko kupatilo, jacuzzi i saunu, gosti koriste uz doplatu . Najmlađim gostima za odmor i zabavu namenjen je Fancyland (animacija dece po uzrastima 0-3 god, 4-7 god. i 8-16 god.).
Plaža: Gosti hotela Xanadu Makadi Bay bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane, pored bazena i na plaži.
Usluga: Usluga u hotelu u hotelu Hight Class all inclusive - doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude