Tropitel Sahl Hasheesh

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 6 god.)
Lokacija:
Hotel se nalazi u novoj komuni Sahl Hasheesh na svojoj plaži, 18km od aerodroma, 20km od centra Hurgade. Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom.
Smeštaj: Kompleks ima 566 smeštajnih jedinica. Standardna soba je dvokrevetna soba sa mogućnošću dodavanja sofe. Sve sobe poseduju: LCD SAT-TV, klima uređaj, IP telefon, kupatilo sa odovojenim delom za tuš i kadu, sef, fen za kosu. Sobe imaju balkon ili terasu. Superior sobe su malo veće od standardnih a od dodatne opreme sadrže bade mantil i papuče.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: klub za decu, dnevne animacije, tri bazena na otvorenom (jedan bazen se zimi greje), wi-fi sa smanjenom brzinom na recepciji i lobbi bar-u, teretana – samo za starije od 16 godina, dečiji bazen i đakuzi na otvorenom, hotelski šatl bus koji vozi do centra Hurgade, teniski teren (osvetljenje uveče i oprema se dodatno plaća), stoni tenis i odbojka na pesku, a uz doplatu: doktor, kozmetički salon, prodavnice, internet cafe, spa centar – tursko kupatilo, jacuzzi, masaže, bilijar, sportovi na vodi, klub za ronioce. Glavni restoran La Palma gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, snack bar (užina).


Gostima su takođe na raspolaganju a la cart restorani (Mexican, Italian) u kojima mogu jednom za vreme boravka besplatno da koriste večeru uz obaveznu rezervaciju. Tu su i lobi bar, bar pored bazena koji je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, snack bar i bar na plaži. Sladoled za decu je uključen u cenu i služi se od 15 do 17h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom. Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto.
Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude