Elysees Dream Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 god, drugo do 7 godina)
Lokacija: Hotel se nalazi u srcu Hurgade, sa prelepim pogledom na Crveno more. Udaljen je 5 km od aerodroma, 3 km od centra grada i 1km od novog šetališta ( svega 5-10 minuta pešaka od centra Memše).
Smeštaj: Hotel ukupno ima 281 smeštajnih jedinica.  Sve sobe imaju: TWC, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programom, sef, fen za kosu, mini bar( samo voda). Standardne sobe su moderne dvokrevetne sobe i sobe sa pomoćnim krevetom. Samo sobe pogled more imaju balkon/ terasu.
Sadržaj: Hotel ima tri bazena (glavni bazen, bazen koji se greje tokom zime i dečiji bazen),2 restorana,  3 bara, Wi-Fi internet na recepciji kod bazena,  a dodatno se plaća: masaža, fitnes sala, teretana, sauna, đakuzi itd.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Hotel ima dva restorana – Hollywood i Panorama(uz doplatu) i nekoliko barova – Lucky Dolphin Bar, C-Omar Bar i Beach Bar & Pub. Plaća se: bar na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.


Plaža: Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i  dva  moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana. Postoji most do plaže koji se nalazi na 2.spratu hotela koji gostima olakšava odlazak na plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu, a gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.elyseeshotel.net


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude