Steigenberger Aqua Magic

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija:
Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma. Hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi.
Plaža: Hotel poseduje peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550 m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“ od golf terena tj. kad se pređe ulica bez utvrđenog plana nekoliko puta u toku dana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Smeštaj: Hotel poseduje 723 smeštajne jedinice. Sve sobe poseduju: TV sa satelitskim kanalima, klilma uređaj, kupatilo sa tušem (walk-in shower), mini bar (voda, sok), sef. Hotel ima 725 smeštajne jedinice i sve imaju SATLCDTV, klima uređaj, mini bar (voda, sok), sef. Standardne sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen (maksimum dvoje odraslih bez dece).
Superior sobe (stare sobe-nisu renovirane) su veličine 34 m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt ili bazen (maksimum dvoje odraslih i jedno dete).

Deluxe sobe (nove sobe) su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na promenadu ili bazen/aqua park (maksimum dvoje odraslih i jedno dete, troje odraslih). Family suite sobe su veličine 55m2, ima odvojenu malu sobu za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (dvoje odraslih i dvoje dece).
Junior Family suite sobe su veličine 64m2, ima odvojenu dnevnu sobu gde se nalaze 2 mala sofa kreveta za decu, terasu/balkon i pogled na promenadu/more/aqua park/bazen (troje odraslih i jedno dete). Plaća se: telefon, WiFi internet, room service.
Sadržaj: Hotel poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu (7 se greje u toku zimskog perioda), bazen na krovu za opuštanje za odrasle ( takođe se greje u toku zimske sezone), Splash/Aqua park sa mega slajdovima po internacionalnim standardima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, dnevnu i večernju animaciju.
Usluga: Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi – Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Splash Bar, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar i Magic Sky Bar. U konceptu su čaj, kafa, sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: ceđeno voće, šiša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude