Bellagio Beach Resort

Opis

Lokacija: Ovaj novootvoreni hotel, uređen u grčkom stilu, nalazi se u delu Hurgade Dahar, a udaljen je 22 km od aerodroma u Hurgadi.
Sobe: Hotel ima ukupno 450 soba. Sve sobe imaju terasu ili balkon, kao i TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, sef, kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.
Sadržaj: Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i 5 a la carte Adriano (italijanska kuhinja), Dum Zum (azijska kuhinja) i Popeye Fish Bowl (riblji specijaliteti), Yaldiez (mediteranska kuhinja) i Parrot (roštilj) kao i različiti barovi – Blues Lobby Bar, Fizz Pool Bar, Frisky’s Beach Bar, Cafe De Paris i Jazz Pub. U sastavu hotela su 5 bazena, spa centar sa turskim kupatilom, masažom, salonom lepote, menjačnica, apoteka i prodavnice. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, stoni tenis, boćanje, bilijar ili učenjem kajt surfinga. O zabavi najmlađih brine tim animatora, a imaju svoj aqua park sa 2 tobogana, izdvojeni bazen i uređeno igralište.
Plaža: Hotele ima svoju peščanu plažu dugu 250m sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i barovi. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine.Plaća se:uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude