MinaMark Resort & Spa

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 god, drugo do 7 godina)
Lokacija:
Smešten u srcu Sakale, među mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama i kafićima, na samoj obali mora. Sastoji se iz glavne zgrade i anex dela. Od aerodroma je udaljen 7 km.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa). Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade u kojoj se nalazi recepcija i manji deo smeštajnih jedinica, kao i dve zgrade sa smeštajnim jedinicama od bazena do plaže. Hotel raspolaže sa 298 soba. Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, ketler, kupatilo, fen, većina soba sa balkonom ili terasom. Standardna soba je veličine oko 22 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledeom na bazen. Superior soba sa pogledom na more ili bazen je veličine oko 35 m2.


Ostali sadržaji: Hotel ima bazen za odrasle (u toku zime se greje) i 2 bazena za decu, a u ponudi je i novi akva park sa delom za odrasle i za decu. Hotel u ponudi ima i ronilački centar i sopstvenu marinu, salu za konferencije, frizerski i kozmetički salon, internet café, odbojku na plaži, aerobik u vodi, belly dancing, škola latino plesa, šah, pikado, stoni tenis. Za najmađe goste pored dečijeg bazena tu su i dnevne animacije (uključujići i LCD televizore sa crtaćima i crtanje po licu), igralište i mini disco uveče.Wi-Fi internet besplatan u lobiju hotela.

Uz doplatu: bilijar, doktor, pranje i peglanje veša, gift store. Spa centar obuhvata: saunu, jacuzzi, masaže, parno kupatilo, teretanu, hamam i tretmane lica i tela.
Usluga: Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima dva restorana Water blue i Sunshine i pruža uslugu all inclusive koja obuhvata:  doručak, kasni doručak oko bazena i na plaži od 11.00-12.00, ručak, večeru, kasnu večeru od 22.00-00.00, čaj oko bazena i na plaži od 16:00 do 17:00, sladoled za decu na plaži od 12:00 do 15:00, ponoćna užina 00.00-01.00, sva bezalkoholna pića, lokalna alkoholna pića, koktele, tople napitke.Večera u a la carte restoranima (riblji, italijanski i libanski) je besplatna jednom u toku nedelje, uz obaveznu rezervaciju.Dodatno se plaćaju: lobby bar, ceđeno voće, šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.
Plaža: Resort ima svoju peščanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Ima svoju privatnu marinu.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.minamark.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude