Titanic Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 13 godina
Lokacija: Nalazi se u južnom delu oko 10km aerodroma i oko 17km od centra Hurgade. Lepo uređen kompleks sa puno bazena, restorana i barova. Ima veliki aqua park i dobru animaciju za decu i odrasle. Gosti hotela Titanic Beach mogu koristiti veći deo sadržaja hotela Titanic Palace (bazene, aqua park, plažu, sportske terene).
Smeštaj: Hotel poseduje 438 standardnih soba veličine 40m2. 6 soba za osobe sa posebnim potrebama. 103 porodičnih soba veličine 50m2. 20 junior suite-a veličine 50 m2. Sve sobe i apartmani poseduju: klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa tušem, fen, sef i mini bar koji se dopunjuje vodom. Sve sobe imaju terasu ili balkon.
Pogled na more, swim up sobe (ulazak sa terase u bazen) se posebno doplaćuju.
Plaća se: telefon, room service.
Sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: kompleks od 16.000m2 bazena od kojih se jedan greje, aqua park za odrasle i decu sa 6 tobogana kao i bazen sa talasima. Za decu tu su još i dečiji klub, bioskop, animacije, dečiji bife, dečije igralište i mini club.Od sportskih sadržaja hotel hudi: terene za tenis (oprema i svetla uveče se plaćaju), odbojku, igre u bazenu, stoni tenis, boćanje, mini golf, terene za fudbal, teretanu, i aerobic, igraonicu a uz doplatu kuglanje, bilijar, banku, frizerski salon, usluge lekara 24 sata, uslugu pranja i sušenja veša, prodavnica, centar za ronjenje, internet café. Teretana je otvorena od 09:00 do 21:00 besplatno u SPA Centru. Masaže: samo za odrasle jednom tokom boravka – 20 minuta (vrat i ramena). Sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi (plaća se dodatno).


Plaža: Hotel posedue privatnu peščanu plažu dugu 500m koju deli sa hotelom Titanic Palace. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga je all Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel raspolaže sa 3 restorana („Rose“ ,“Jack“ i „Cal“) i a la carte restorani: „Tarboush“ orijentalni,“Little Italy“ italijanski, „China Town“ kineski, „Fish“, „Pirates“ Lobby Bar, „Captain’s Inn“ Bar, „Oasis“ Pool Bar, „Sailors“ Beach Bar,Comfort Club VIP , Waves“ Disco i Titanic Ball Room. Doručak 07:00-10:00 u restoranima Cal,Rose, Jack, kasni doručak-„Tarboush“: 10:00- 12:00, ručak 12:30- 14:00 u restoranima Rose i Jack, „Sailor“ Beach Bar: užina od 12:30-16:00, „China Town“: užine i sladoled od 12:30 do 16:00, večera – Cal: 18:30-21:00 (samo za odrasle), Rose i Jack 18:30-21:00 i od 22:00 ponoćna kasna večera. U konceptu su takođe određena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Uvozna i flaširana pića kao i sve nepomenuto se dodatno naplaćuje.

www.titanicgroup.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude