staro Hotel Lavina

Opis

Hotel Lavina je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smeštaja, preko vrhunske kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.
Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.
Hotel raspolaže sa 17 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.
Sadržaj hotela: Wellness centar poseduje finsku saunu i parno kupatilo. Bazen u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju. Bezen je sa konstantno održavanom temperaturom, masažerima i vodopadom, na raspolaganju je i bar u kome možete poručiti piće.
Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, podmlađivanje i zatezanje kože.
U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz celog regiona.


Višenamjenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima.
Ski rental raspolaže opremom svetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.
A za najmlađe, u sklopu restorana smještena je igraonica za djecu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.
Ako do Hotela Lavina dolazite sopstevnim prevozom, a hotel vam obezbjeđuje beplatan parking.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca