Vila Aleksandra

Opis

Vila se nalazi 70m od plaže, iza glavne ulice,bliže centru, u mirnom delu. Vila raspolaže studima za smeštaj od 2 do 4 osobe i četverokrevetnim  apartmanima opremljenim kuhinjom, kupatilom (tuš kada, ručni peškiri,), terasom, klimom (bez doplate),wi-fi internetom, tv-om (sat -RTS1).
Studia se sastoje od jedne prostorije u čijem se sastavu nalaze kuhinja sa stolom za ručavanje (mini elek.šporet sa rernom,veliki frižider sa odvojenom komorom za zamrzavanje, posudje.) i ležajima za 2 do 4 osobe, kupatilo, tv, klima, terasa sa garniturom za sedenje.
Apartmani se sastoje od odvojene spavaće sobe u kojoj se nalaze dva singl ili 1 francuski ležaj, i druge sobe u čijem se sastavu nalazi kuhinja sa stolom za ručavanje, (mini elek.šporet sa rernom,veliki frižider sa odvojenom komorom za zamrzavanje, posudje.)  sa jednim singl ležajem i jednim komfornim pomoćnim ležajem, tv, klima (bez doplate), wi-fi internet,kupatilo (tuš kada, ručni peškiri). Svaka soba u apartmanima ima izlazak na terasu sa garniturom za sedenje. Promena posteljine  na pola smene. Parking se nalazi ispred vile. Vila kategorisana sa 3 ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude