Vila Armenos

Opis

Nalaze se na oko 80 metara od gradske plaže. Potpuno su novi, moderno opremljeni i imaju pogled na more. Apartmani se nalaze na prvom spratu. Svaki apartman ima prostranu terasu sa pogledom na more, sa garniturom za sedenje. Pored ulaza u kuću nalazi se parking namenjen gostima ove vile. Oba apartmana su klimatizovana (uključeno u cenu) i poseduju televizor koji se nalazi u dnevnoj sobi.
Apartman br. 1 - Prvi nivo sadrži veliki dnevni boravak sa kuhinjom, koja je potpuno opremljena, trpezarijski sto za ručavanje i ugaona garnitura na kojoj se mogu smestiti dve osobe. Takodje, postoji i odvojena jednokrevetna spavaća soba. Na istom nivou se nalazi i kupatilo. Na galeriju se ide stepenicama gde je smešten veliki francuski krevet. Moguć je smeštaj pet odraslih osoba ili pet odraslih osoba + dete do 2 godine.


Apartman br. 2 - Prvi nivo sadrži veliki dnevni boravak sa kuhinjom, koja je potpuno opremljena, trpezarijski sto za ručavanje i ugaona garnitura na kojoj se mogu smestiti dve osobe. Na istom nivou se nalazi i kupatilo. Na galeriju se ide stepenicama gde je smešten veliki francuski krevet. Moguć je smeštaj četiri odrasle osobe ili cetiri odrasle osobe + dete do 2 godine.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude