Grecotel Pella Beach

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA TAČAN DATUM POLASKA I DUŽINU BORAVKA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRARATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Lokacija: Hotel Grecotel Pella Beach se nalazi na Kasandri, oko 500 m od centra mesta Hanioti, 20 km od mesta Kalitea, 100 km od aerodroma  u Solunu. Peščano šljunkovita plaža je pri hotelu, na oko 50 m, odlikovana Plavom zastavicom EU.
Sadržaj: Sastoji se od centralne zgrade (5 spratova), bungalova i još jedne dvospratne zgrade, u kojoj se nalaze porodične sobe. Gostima su na raspolaganju recepcija, mini klub za decu, „teen“ klub (za decu od 12-17 godina), internet ugao, wifi internet dostupan u javnim delovima hotela, lobi bar, bar kraj bazena, glavni restoran, taverna na plaži, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, jutarnja gimnastika, akva aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), iznajmljivanje bicikala (uz doplatu), masaža (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).


Sobe: Hotelski kompleks sadrži 182 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu,  direktnu telefonsku liniju, mali frižider, SAT TV, sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu.
Jednokrevetna soba pogled bašta - Oko 24 m², pogodne za 1 osobu, sa francuskim ležajem. Smeštene u glavnoj zgradi, pogled bašta.
Standardna soba - Oko 24 m², pogodne za 2 osobe i bebu, sa francuskim ležajem. Smeštene u glavnoj zgradi, sa bočnim pogledom na more, delimično renovirane 2015. god.
Classic soba bočni pogled more – Oko 28 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajem. Novoopremljene sobe, smeštene u glavnoj zgradi, sa bočnim pogledom na more.
Bungalov pogled bašta - Oko 23 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim i pomoćnim ležajem. Smešteni u mediteranskom vrtu, u prizemlju.
Porodična soba pogled bašta - Oko 28 m², pogodne za 2-4 osobe. Smeštene u porodičnom bloku zgrade sa pogledom na baštu; glavna spavaća soba dekorisana u letnjim bojama i zasebna druga spavaća soba koja je idealna za decu (sa sofama).
Master porodična soba bočni pogled more - Oko 45 m², pogodne za 2-4 osobe, sa spavaćom i dnevnom sobom koje su odvojene kliznim vratima. Smeštene su u glavnoj zgradi, sa bočnim pogledom na more.
Junior suite - Oko 38 m², pogodne za 2 osobe i bebu. Imaju veliki francuski ležaj.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude