Kriopigi hotel

Opis

Lokacija: Kriopigi hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 300 m od centra naselja Kriopigi, 5 km od Kalitee i 95 km od Soluna. Sastoji se od tri četvorospartne zgrade izgrađene u tradicionalnom stilu. Plaža je udaljena oko 800m od hotela. Goste do plaže svakodnevno prevozi hotelski mini bus-besplatno. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćuju. Peškire za plažu je moguće iznajmiti uz depozit.
Sobe: otel raspolaže sa 150 soba, sve imaju kupatilo, klima uređaj, TV, fen za kosu, mini frižider, telefon, sef (uz doplatu na recepciji), WI FI internet konekcija (besplatni), terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.
Standard sobe, površine oko 18 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj (sklopivi). 
Superior površine oko 25m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj  i pomoćni ležaj za treću osobu.
Executive, površine oko 20m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj  i pomoćni ležaj za treću osobu.
Superior soba sa krevetima na sprat, površine oko 25m², namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece, sadrže francuski ležaj i krevet na sprat.
Porodična soba executive pogled kopno, površine 25-28m²,  namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece, sadrže i krevet na sprat ili kauč na razvlačenje.
Sadržaj: Restoran, bar na bazenu, bar na plaži, wi fi u lobiju i baru kraj bazena (bez doplate), sef, konferencijska sala, bazen za odrasle, dečiji bazen, igraonica za decu, mini market, usluga pranja veša , fitness centar, teretana, sauna, jacuzzi, masaža, menjačnica, rent a car, iznajmljivanje bicikala i motora, parking, frizerski salon, tradicionalna kuća kafe, animacija (Lagana animacija za odrasle i decu (svakodnevno). Grčko veče - jednom nedeljno, bioskopi na otvorenom (jednom nedeljno), muzičke večeri, itd. - jednom nedeljno), sportovi na vodi, ronjenje, odbojka na plaži, teren za košarku i fudbal ,  tradicionalne muzičke večeri.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude