Kassandra Palace

Opis

Lokacija: Hotel Kassandra Palace nalazi se nedaleko od gradića Kriopigi, na 150 -200m od sopstvene plaže (plaža nosi plavu zastavicu).

Sadržaj: Sastoji se od više zgrada a renoviran je 2008. godine. Hotel poseduje sopstvenu plažu, parking, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, konferencijsku salu, fitness centar, saunu sa uslugom masaže, restoran, nekoliko barova i a la carte restorana, snack-bar na plaži, dečje igralište sa celodnevnom dečjom animacijom, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju gostiju, diskoteku, otvoreni bazen (besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena).
Sobe: Sobe su komforne i svaka sadrži kupatilo, mini bar, sobni sef (uz doplatu), klima-uređaj, SAT TV, telefon, fen za kosu i terasu sa pogledom na bazen, vrt ili more.
Deluxe soba pogled bašta: Oko 22 m², pogodne za 2 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta, renovirane 2009. god, u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu.
Deluxe soba pogled more: Oko 24 m², pogodne za 2 osobe, sa francuskim ili dva odvojena ležaja, renovirane 2009. god, u glavnoj zgradi, sa pogledom na more.


Executive soba pogled bašta: Oko 26 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i sofom, renovirane 2009. god, u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu.
Executive soba pogled more: Oko 27 m², pogodne za 2-3 osobe, sa grancuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, renovirane 2009. god, u glavnoj zgradi, sa pogledom na more.
Deluxe suite pogled bašta: Oko 50 m², pogodne za 2-4 osobe, sa dnevnom sobom sa dve sofe i odvojenom spavaćom sobom, renovirane 2009. god, u posebnom bloku zgrada, sa pogledom na baštu.
Deluxe suite pogled more: Oko 50 m², pogodne za 2-4 osobe, sa dnevnom sobom sa dve sofe i odvojenom spavaćom sobom, renovirane 2009. god, sa pogledom na baštu.
Porodični suite pogled bašta: Oko 50 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, renovirane 2017.god, u posebnom bloku zgrada blizu bazena, sa pogledom na baštu.
Porodični suite pogled more: Oko 50 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom, renovirane 2017. god, u posebnom bloku zgrada blizu bazena, sa pogledom na more.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude